How to start?
If you already have login and password, just LOGIN  
If you have no your login yet, just fill the subscription form online - SIGN UP  
If you still have questions, just ask us.Search here:

WORKING HOURS

Desk: Ma - Vr 10:00U - 14:00U; Access:24/7  
 

Prijs van virtueel kantoor België

Home > Prijs van virtueel kantoor België

Prijs van virtueel kantoor België

Hoe zal de prijs van uw virtuele kantoor in België afhangen? Meestal is de prijs voor een kantoor gevormd door verschillende factoren: locatie, interieur, competitieve omgeving, gebied en aanverwante diensten. De prijs voor een virtueel kantoor wordt meestal bepaald door de begeleidende diensten en de kwaliteit van hun voorziening. Wij bieden u een virtueel kantoor in België tegen lage prijzen. Brussel is niet zo makkelijk om een ​​virtueel kantoor verwijdert goedkoop – het land heeft om zaken te doen, en steunt ondernemerschap, maar meestal kantoren in de EU zijn niet goedkoop. Office Hof biedt u een virtueel kantoor met de beste prijs / prestatie verhouding met een grote selectie aan extra diensten. Bijkomende diensten voor een virtueel kantoor – de noodzaak voor een volwaardig bedrijf in België.
Onze prijzen zijn helemaal transparant. De kosten bestaan ​​uit de kosten van het kantoor (de basisdienst) en de kosten van bijkomende diensten.
U kunt kiezen uit een virtueel kantoor in België die volledig aan uw behoeften voldoet. Wij bieden een virtueel kantoor in Brussel kosten vanaf 49 euro per maand. Deze prijs omvat de levering van een wettelijk adres, de organisatie van de ontvangst van bezoekers acceptatie brieven en pakketten, toegang tot de binnenkomende informatie 24/7, fax en een speciaal telefoonnummer. Wij bieden ook verhuur van uitgeruste kantoorgebieden van 15 m². m. Tot 49 vierkante meter. m. – alle kantoren zijn gemaakt in een origineel modern design. Wij hopen dat u tevreden bent met uw keuze, ongeacht wat u kiest – een virtueel kantoor of een echt kantoor of zelfs een werkplekverhuur

Onze kantoren bevinden zich in het centrum van Brussel in België. We vinden het gewoon – je kunt onze locatie op de kaart zien en er met de taxi of het openbaar vervoer komen. Auto-eigenaren zijn dicht bij de parkeerplaats. Welk product u huren kantoorruimte kiezen of huur een virtueel kantoor in België – u zult een uitstekende service, en de beschikbaarheid van aanvullende diensten aan de beste prijzen te vinden.

Wij bieden aan onze huurders, het kiezen van een virtueel kantoor in België door het bedrijf Office Hof diensten voor boekhoudkundige ondersteuning en fiscale planning: Verwerken van de primaire documenten, het beheer en de levering van de balans, de voorbereiding en de indiening van het jaarverslag, de levering BTW-aangiften, de analyse en de controle van het jaarverslag en de overige diensten.
Voor onze huurders als een virtueel kantoor in Brussel, en voorzien van kantoorruimte, bieden wij een breed scala van aanvullende diensten: verhuur van vergaderzalen, werkplekken, ontvangen en beheren van inkomende gesprekken, VoIP-diensten en telefonie.