How to start?
If you already have login and password, just LOGIN  
If you have no your login yet, just fill the subscription form online - SIGN UP  
If you still have questions, just ask us.Search here:

WORKING HOURS

Desk: Ma - Vr 10:00U - 14:00U; Access:24/7  
 

Over virtuele kantoorruimte België

Home > Over virtuele kantoorruimte België

Virtual office Office Hof

Voor vele bedrijven bestaat er tegenwoordig geen nood aan een kantoorruimte te huren voor de medewerkers. Maar als u een kantoor nodig hebt in de EU kan een virtuele office in Brussel van “Office Hof” business center een ideale oplossing zijn.

Als u besloten hebt om een bedrijf in België op te starten of een filiaal te openen, moet u zeker al weten waarom België zo aantrekkelijk is voor zaken.  Ten eerste de centrale ligging letterlijk in het midden van Europa biedt veel faciliteiten en mogelijkheden tot communicatie en reizen door alle Schengenlanden. Ten tweede is de belastigssysteem zeer transparant en duidelijk, bovendien bestaan er akkoorden met verschillende landen om dubbele belastingen uit te sluiten. Ten derde kan het openen van een bedrijf in België helpen bij het verkrijgen van een Belgische verblijfsvergunning.  Als u dus beslist om een bedrijf op te starten in Europa huur snel en virtuele office in België bij “Office Hof” – het is een simpele en goedkope manier om uw zaken te voeren in België en in heel Europa.

 

Wij kunnen u een reële kantoorruimte vanaf 15 m2 bieden evenals een virtuele office tegen zeer lage prijzen, met veel opties zoals vergaderruimtes, werkruimtes, secretariaat en IP- telefonie.

 

Als u niet bereid bent om en effectieve ruimte te huren is de virtuele office in België de ideale oplossing om de maatschappelijke zetel te vestigen en een volwaardige secretariaatdienst te verkrijgen (bewaren documentatie, ontvangst en behandeling van post, meetings organiseren en klanten ontvangen). Onze prijzen gaan zaakvoerders van kleine of grotere ondernemingen tevreden stellen. U kunt een virtuele office in Brussel huren vanaf  49€ per maand en zelf bepalen welke andere opties nodig zijn voor uw bedrijf, alleen een adres van maatschappelijke zetelvoor uv bedrijf of een VIP pakket met mogelijkheid om vergaderingen te organiseren en en eigen telefoonlijn ter beschikking hebben. Wij bieden u goedkope of duurdere pakketten.

Als u beslist om een bedrijf op te richten in Europa is een virtual office van “Office Hof” in Brussel de beste oplossing om zaken te voeren in België en heel Europa.

Een virtuele office huren in België is heel goedkoop en gemakkelijk. U moet zich simpelweg registreren via onze website ohof.be en toegang krijgen tot uw klantenzone.

Verder hoeft u enkel tijdig de diensten van OHOF te betalen en uw correspondentie te ontvangen.  Uw kantoor is volledig geautomatiseerd. Vanaf de eerste betaling krijgt u onmiddellijk toegang tot alle functies gekozen volgens verschillende tarieven.

Wij spreken verschillende talen en onze vergaderruimtes zijn voeding uitgerust om uw klanten en gasten te ontvangen, alles is voorzien zodat u perfecte omstandigheden kunt werken.